Rüyada depremden korkup kaçmak kazancın günden güne daha da arttırılacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, başarının ve mutluluğun geleceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, geri plana düşeceğine, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine tabir olunur.
Rüyada depremden korkup kaçmak yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı olacağına, rızkının da genişleyeceğine delalet etmektedir.
Rüyada depremden kurtulmak işe giren herkesin kalkınacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına tabir olunur.
Rüyada depremden kaçamamak mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına işaret eder.
Rüyada depremden etkilenmemek çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine delalet etmektedir.
Rüyada depremden birini kurtarmak başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine yorulmaktadır.
Rüyada depremden sağ çıktığını görmek parasını ve işini kaybedeceğine, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına tabir olunur.
Rüyada depremden son anda kurtulmak yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına alamet etmektedir.
Rüyada evde depremden kaçmak belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına rivayet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Mürşid) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Mürşid) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.