Rüyada kediyi yedirmek

Rüyada kediyi yedirmek rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, ibadete ağırlık verileceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kediyi yedirmek gördüyseniz:

  • Parasal konularda gelecekle ilgili kaygılar taşıyorsunuz.

Rüyada bir kediyi kurtarmak bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, fakirlerin güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kediyi yedirmek kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, çok büyük paralar kazanacağına yorulur.

Rüyada kediyi emzirmek sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına işarettir.

Rüyada kediyi giydirmek harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine delalettir.

Rüyada kediyi aç bırakmak patlama noktasına geleceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kediyi bırakmak hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, birlikte kâh ağlayacağına delalettir.

Rüyada kediyi istememek işlerin ters gideceğine, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına delalettir.

Rüyada kediyi kızdırmak işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments