Rüyada her yerin sular altında kaldığını görmek

Rüyada her yerin sular altında kaldığını görmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine, gözyaşına ve kedere boğulacağına, dininden vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Rüyada her yerin sular altında kaldığını gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla veya geçmişte tanıştığınız bir kişiyle tekrar bağlantı kurmanız bazı konuların rayına oturmasına yardım edebilir.

Rüyada her yerin sular altında kaldığını görmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına inanılır.

Rüyada bir yerin sular altında kaldığını görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına yorulur.

Rüyada sular altında kaldığını görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada caminin sular altında kaldığını görmek manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, nahoş sözler işiteceğine yorulur.

Rüyada bir şehrin sular altında kaldığını görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına işarettir.

Rüyada her yeri sular altında kaldığını görmek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına inanılır.

Rüyada bir evin sular altında kaldığını görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yerin sular altında kalması rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments