Rüyada uykuda horlamak hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, mali krize gireceğine, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine işaret eder.
Rüyada uykuda bağırmak onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına delalettir.
Rüyada uykuda titremek bol kazançlı bir işe girileceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine rivayet etmektedir.
Rüyada uykuda ölmek üzeceğine, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına delalettir.
Rüyada uykuda horlamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına yorulmaktadır.
Rüyada uykuda kuran okumak sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına delalettir.
Rüyada kendini uykuda görmek zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına delalet etmektedir.
Rüyada uykuda deprem olduğunu görmek çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine işarettir.
Rüyada uykuda bayılmak aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine delalet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Mürşid) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Mürşid) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.