Rüyada toprak görmek başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, afiyette olacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine işaret eder.
Rüyada toprak ağza toprak alıp tükürmek çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına delalet etmektedir.
Rüyada kil toprak çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, hayalperest bir kişi olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına işarettir.
Rüyada toprak ve kum görmek üzüleceğine ve borçlanacağına, tüm sıkıntıların giderileceğine inanılır.
Rüyada eve toprak dolması söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, kafasını rahatlatacağına işaret etmektedir.
Rüyada toprak yalamak ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, yeni şeyler deneneceğine yorulur.
Rüyada eve toprak serpmek dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, kafasının rahat olacağına rivayet etmektedir.
Rüyada toprak toplamak kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına tabir olunur.
Rüyada toprak çiğnemek rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine inanılır.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Mürşid) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Mürşid) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.
Rüyamda tanıdığım Arap dönerci beni aşağı bodrumuna çağırdı Bodrum’dan içeri tam girecektim bir tane adam Bodrum’da çıktı bodrum aşağı kat taydı ve o Bodrum’un aşağı katındaki odanın içine girmedim oradan çıktım kötü birşey olucağını düşündüm için ve sonra elimde bisiklet yol toprak iki tane ayrım yol sol ve sağ sol kısmında Yılşen diye bir arkadaşım vardı lise zamanında 5-6 yıl önceki lise arkadaşımdı. Hatta bakıştık ve baya şaşırmıştı bende öyle sonrasında sol yoldan gittik ben Yılşen’in omuzuna elimi atarken yürüdük ama bisikletimi bırakmıştım 4-5 dakika tahmini yürüdük ve ben yılşenin elini öptüm sonra sağa döndük sağa döndüğümüzde benim ilk yurt dışındaki geldiğim yeri gördük o şehrin meydanına geldigimizi gördüm. Sevdiğim bir yerdir orası. bu rüya neye alamet eder ?