Rüyada kitap kaybetmek dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, dinine bağlı kalacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, mevkie edineceğine, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.
Rüyada çok kitap okumak deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.
Rüyada kitap alınması rahat bir dönem yaşanacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına delalettir.
Rüyada kitap sormak ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, yapılan hataların telafi edileceğine alamet etmektedir.
Rüyada kitap düşürmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına alamet eder.
Rüyada kitap toplamak başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına delalet eder.
Rüyada kitap rafı büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına inanılır.
Rüyada kitap yanması zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına işarettir.
Rüyada ingilizce kitap çok sevileceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Mürşid) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Mürşid) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.