Rüyada evlatlık alındığını öğrenmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, dertlerden kurtulmaya, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.
Rüyada evlatlık alındığını öğrenmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine işaret etmektedir.
Rüyada evlatlık vermek hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına rivayet eder.
Rüyada evlatlık edinmek ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına yorulmaktadır.
Rüyada birini evlatlık vermek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, kişinin rahat edeceğine işaret etmektedir.
Rüyada bir çocuğu evlatlık almak ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına rivayet eder.
Rüyada evlatlık olduğunu görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.
Rüyada erkek evlatlık edinmek hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, engellerin aşılacağına delalet eder.
Rüyada evlatlık kardeş edinmek büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Mürşid) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Mürşid) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.