Rüyada elden yara çıkması

Rüyada elden yara çıkması çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, rahat ve huzurlu olunacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, dertlerin aşılacağına delalettir.

Rüyada elden yara çıkması kafasının rahat olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada sağ elden kan akması gücünün azalacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada elden kan fışkırması huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına delalet eder.

Rüyada elden öpülmek hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elden arı sokması çok büyük bir baskı altına gireceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada elden su çıkması işlerinin çoğalacağına, insanların takdirine mazhar olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağ elden arı sokması iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada sol elden vurulmak işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Mürşid) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Mürşid) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı