Rüyada dünyayı yukarıdan görmek yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, günaha gireceğine delalet eder.
Rüyada dünyayı yukarıdan görmek işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına yorulmaktadır.
Rüyada dünyayı sel basması inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine inanılır.
Rüyada dünyayı düz görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.
Rüyada ay ve dünyayı görmek işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına alamet etmektedir.
Rüyada dünyayı kurtarmak beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.
Rüyada dünyayı gezmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına yorulur.
Rüyada yukarıdan atlamak makbul olan şeylere, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına tabir olunur.
Rüyada yukarıdan su akması şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına işaret etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Mürşid) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Mürşid) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.