Rüyada birilerini evden kovmak helal lokma yiyeceğine, bol nimete kavuşulacağına, başarılar elde edileceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için allah’a yalvaracağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine alamet etmektedir.
Rüyada birilerini evden kovmak onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına yorulur.
Rüyada evden birilerini kovmak yaşanan üzüntülerin son bulacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine delalettir.
Rüyada birilerini dövme işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına delalettir.
Rüyada birilerini ezmek günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, yeni kapılar açılacağına yorulur.
Rüyada birilerini ayırmak maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına işarettir.
Rüyada birilerini kıskanmak sorunlu olaylarla karşılaşacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına rivayet etmektedir.
Rüyada birilerini uçurmak dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine delalet etmektedir.
Rüyada birilerini hapsetmek rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına işarettir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Mürşid) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Mürşid) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.