Rüyada taşların yuvarlandığını görmek

Rüyada taşların yuvarlandığını görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, mal kaybına uğrayacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, maddi durumun düzeleceğine, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına delalettir.

Rüyada taşların yuvarlandığını gördüyseniz:

  • Özel sırlarınızı paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada taşların yuvarlandığını görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, dinini yaşayacağına yorulur.

Rüyada büyük taşların yuvarlandığını görmek yolculuk yaparak bir hayra ermeye, maddi zararın büyük olacağına yorulur.

Rüyada dağdan taşların yuvarlandığını görmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada taşların parçalanması kazancın yarı yarıya artacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada taşların arasında sıkışmak iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına işaret eder.

Rüyada taşların düştüğünü görmek uykusuz geceler yaşayacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına inanılır.

Rüyada taşların üzerine yatmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Rüyada taşların üstünden atlamak kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments