Rüyada kafayı sıyırmak

Rüyada kafayı sıyırmak yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, kederden ve stresten kurtulacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada kafayı sıyırmak gördüyseniz:

  • Detayları gözden kaçırmamakta fayda var.

Rüyada kafayı sıyırmak çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine işarettir.

Rüyada kafayı oynatmak farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine tabir olunur.

Rüyada kafayı bozmak birçok yeni fikir edinileceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına alamet eder.

Rüyada kafayı arı sokması işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Rüyada kafayı yıkamak gerçeklikten uzaklaşacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına inanılır.

Rüyada kafayı üşütmek kişinin çocuk hasreti çekeceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine işaret eder.

Rüyada kafayı çıkarmak ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, işlerin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafayı kazıtmak büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments