Rüyada birinin üzerinde kar görmek

Rüyada birinin üzerinde kar görmek zor durumlara düşeceğine, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına inanılır.

Rüyada birinin üzerinde kar gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığın kimselerden bazı isteklerde bulunman sorunlara neden olacak.

Rüyada birinin üzerinde kar görmek rakipsiz hale geleceğine, çok para kazanacağına inanılır.

Rüyada birinin üzerinde bit görmek çok sıkıntılı bir hal alacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin üzerinde gelinlik görmek mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin üzerinde silah görmek maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına rivayet eder.

Rüyada başka birinin üzerinde kan görmek mutlu zamanlar geçireceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş birinin üzerinde kan görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada birinin üzerinde kusmuk görmek para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına alamet eder.

Rüyada birinin üzerinde beyaz elbise görmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments