Rüyada yelek verdiğini görmek

Birine yelek verdiğini görmen, içindeki koruma ve kollama isteğinin dışa vurumuyla gelen bir paylaşım duygusunu anlatıyor. Bu rüya, kıymetli dostum, kendi güvenceni veya bir başkasına sunduğun manevi desteği bir başkasının hayatına dahil ettiğini gösterir.

Bu rüya, senin çevrendeki insanların yükünü hafifletme arzunun ve onlara sunduğun koruyucu kalkanın bir işaretidir. Kendi tedbirini başkasıyla paylaşarak aslında hayatın akışında onlara bir güven alanı açıyorsun.

Uyanınca içinde kalan o yoğun sorumluluk hissi zamanla yerini huzura bırakacaktır. Bu rüya, başkalarına iyilik yapmanın ve onlara kol kanat germenin getireceği içsel ferahlığı müjdeler.

Babana yelek giydirdiğini gördüğün rüya, haneyi ayakta tutan otoriteye hizmet ederek düzeni koruma isteğini yansıtır. Bu rüyada babana yelek giydirmen, onun otoritesine duyduğun saygıyla onun yükünü hafifletmeye çalıştığını gösterir.

Anneye yelek giydirdiğin ya da yelek verdiğin rüyalar, hanedeki esenliği koruma çabanı simgeler. Annenin varlığıyla gelen o şefkatli koruma ihtiyacını, ona yelek sunarak sen karşılıksız bir destekle pekiştiriyorsun.

Ölmüş birine yelek verdiğini veya giydirdiğini gördüğün rüya, geçmişle yüzleşmenin sana umulmadık bir rızık getireceğini gösterir. Bu rüyada ölüye yelek sunman, geçmişten gelen bir tecrübenin veya bir öğüdün hayatında yeni bir imkân olarak canlanacağına işaret eder.

Birisine yelek giydirdiğini veya yeleğini bir başkasına verdiğini gördüğün rüyalar, birinin hayatına dahil olduğun için duyduğun sorumluluk bilincini anlatır. Bu rüyalarda yeleği başkasına sunman, kendi koruma alanını bir başkasının lehine kullanmaya karar verdiğini gösterir.

Birine yelek hediye ettiğini gördüğün rüya, sevdiğin biriyle arandaki bağı güçlendirecek bir desteğin habercisidir. Bu rüyada yeleği bir hediye gibi sunman, verdiğin desteğin gönüllü ve bağ kurmaya yönelik olduğunu gösterir.

Ölmüş anneye yelek giydirdiğini veya verdiğini gördüğün rüya, kaybettiğin o koruyucu şefkati geçmişin hatıralarıyla yeniden bulacağını anlatır. Bu rüyada annene yelek sunman, kaybın yarattığı o boşluğun manevi bir rızıkla dolacağını gösterir.

Destek Mesajlarınız

Çok güzel bir tabir teşekkür ederim inşallah tabir ettiğiniz gibi çıkar

Cetin

Rüyada düşmanının eve geldiğini görmek

Bu aralar çok dardayım çaresizim rabbim darda olanları hayırlı kapılar açarak bir çıkış yolu ihsan eylesin güzel yorumlarınız için teşekkür ederim

İsa

Rüyada bir yere gittiğini görmek

Teşekkür ederim rüyamı çok güzel yorumladığınız için

Medine yalçın

Rüyada eşinin kaybolduğunu görmek

Çok güzel bir yorum inşallah tabir ettiğiniz gibi çıkar Allah razı olsun şükran

Cetin

Rüyada eski çalıştığın yeri görmek

Harika yorum inşallah tabiriniz aynen çıkar teşekkür ederim sağolun şükran duyuyorum

Cetin

Rüyada sosyal medyada ünlü olduğunu görmek

Amin inşallah Kıymetli Muabbir, hizmetiniz kabul ve daim olsun, ilminiz artsın inşallah.

Ahmet Karaca

Rüyada kurt saldırısına uğradığını görmek

Allah razı olsun şükran güzel tabir tez zamanda inşallah dediğiniz gibi çıkar şükran

Semih

Rüyada eşinin hasta yattığını görmek

Çok teşekkür ederim... İçimi rahatlattınız... Allah razı olsun...

Nesibe

Rüyada arabama çarptığını görmek

Allah razi olsun sizden insallah hayirlara cikar cok degisik bi ruyaydi

rabia

Rüyada balgam çıkardığını görmek

İnşallah yorumunuz kısa zamanda çıkar. Teşekkür ederim Allah peygamber razı olsun şükran

Çetin

Rüyada pencere camını görmek
Halil Fuat

Halil FuatTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Rüyadan sonra kalpte bir tortu kalır, adı bazen korku, bazen özlem, bazen de yorgunluktur. Rüya, kalbinde biriken duyguyu sana gösterir. Bir rüyanın ne dediğini anlamanın yolu, önce gönlünün nerede durduğuna bakmaktır. Bugün içini güvendiğin birine aç. Konuşmak, rüyanın bıraktığı sıkıntıyı hafifletebilir.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Halil Fuat'a Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.