Rüyada yabancı ülkede olduğunu görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, yol göstereceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, borçlarının azalacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına yorulmaktadır.
Rüyada yabancı ülkede olduğunu görmek işlerinin ters gideceğine, ömrünün de uzun olacağına inanılır.
Rüyada yabancı ülkede olduğunu görmek diyadinnet helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına işarettir.
Rüyada yabancı ülkede deprem olduğunu görmek sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine işaret etmektedir.
Rüyada yabancı bir ülkede gezmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, kendisini allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine işaret etmektedir.
Rüyada yabancı bir ülkede olmak yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine işaret etmektedir.
Rüyada yabancı ülkede kaybolmak daha iyi yerlere geleceğine, heveslerinin biteceğine delalet eder.
Rüyada yabancı ülkede yaşamak çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine işaret eder.
Rüyada yabancı ülkede çalışmak fırsatların daha büyük getirileri olacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine delalettir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Mürşid) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Mürşid) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.