Rüyada yabancı birini evden kovmak önemli bir makama terfi alacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, emeklerinin karşılığını alacağına rivayet eder.
Rüyada yabancı birini evden kovmak günden güne sorunlarının artacağına, önemli sorumluluklar alacağına delalet eder.
Rüyada evden yabancı birini kovmak kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına işaret eder.
Rüyada birini evden kovmak ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine yorulur.
Rüyada küs olduğun birini evden kovmak gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına alamet etmektedir.
Rüyada tanıdık birini evden kovmak kalkınacağına, saygınlığına leke sürüleceğine işaret etmektedir.
Rüyada evden atlayan birini görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine tabir olunur.
Rüyada evden kaçan birini görmek resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına delalet eder.
Rüyada evden kaçmış birini görmek onun istediği yoldan gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Mürşid) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Mürşid) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.