Rüyada tartışmaya şahit olmak

Rüyada tartışmaya şahit olmak zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada tartışmaya şahit olmak onların yaralarına merhem olacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına işarettir.

Rüyada tartışmaya girmek bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada şahit olmak maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada şahit gösterilmek sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada bir ölüme şahit olmak hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada aldatmaya şahit olmak sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına yorulmaktadır.

Rüyada bir kavgaya şahit olmak elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine yorulur.

Rüyada kavgaya şahit olmak aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Mürşid) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Mürşid) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı