Rüyada silah görmek neye çıkar

Rüyada silah görmek neye çıkar hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, işinde terfi edeceğine, ileride çok zengin biri olacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada silah görmek neye işarettir hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına yorulur.

Rüyada silah görmek neye çıkar gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine işarettir.

Rüyada silah görmek neye yorumlanır kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada silah görmek neye delalettir sistemli şekilde başarıya koşacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada silah atmak neye çıkar işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine alamet eder.

Rüyada silah sesi neye işarettir esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, istediği arabaya bineceğine tabir olunur.

Rüyada silah görmek neye gelir sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada silah atmak neye gelir hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Mürşid) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Mürşid) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı