Rüyada sevinçten bayılmak hayıflanacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, dedikodu edeceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine işarettir.
Rüyada sevinçten ağlamak çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine işarettir.
Rüyada sevinçten bayılmak zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, işinin ehli durumuna geleceğine rivayet etmektedir.
Rüyada sevinçten sarılmak birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine rivayet eder.
Rüyada sevinçten gözyaşı dökmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına rivayet etmektedir.
Rüyada sevinçten dili tutulmak bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına alamet etmektedir.
Rüyada sevinçten takla atmak hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına delalet eder.
Rüyada sevinçten ağlamak islami hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına alamet etmektedir.
Rüyada sevinçten ağlayarak uyanmak kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine işaret eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Mürşid) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Mürşid) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.