Rüyada rektör olduğunu görmek

Rüyada rektör olduğunu görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, iftiraya uğrayacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya işaret eder.

Rüyada rektör olduğunu görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada rektör görmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına işaret eder.

Rüyada rektör yardımcısı görmek üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada rektör görmek diyanet evlatlarının hayırlı olacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada üniversite rektör görmek çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada rektör görmek islami tatil ya da dünya turuna çıkacağına, bahtının da çok parlak olacağına rivayet eder.

Rüyada eski rektör görmek başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada rektör yardımcısı ile konuşmak sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Mürşid) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Mürşid) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı