Rüyada ölü insanın öpmesi elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine yorulmaktadır.
Rüyada ölü insanın müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine işaret etmektedir.
Rüyada ölü bir insanın sarılması uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine inanılır.
Rüyada insanın kaybolması elindeki imkânları seferber edeceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine tabir olunur.
Rüyada bir insanın konuşmaması işlerin çok kötü bir hale geleceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine işaret etmektedir.
Rüyada insanın saldırması duaların boşa gideceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine delalettir.
Rüyada ölü insanın evlenmesi yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına işarettir.
Rüyada insanın değişmesi kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına inanılır.
Rüyada ölü bir insanın kusması her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, günü birlik tatillere çıkacağına işaret etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Mürşid) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Mürşid) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.