Rüyada ne görürsek gusül gerekir rızkın gittikçe azalacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, şanssızlık yaşanacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına yorulmaktadır.
Rüyada ne görürsek gusül gerekir şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına delalet eder.
Rüyada cin görürsek ne olur huzur kaçıran olayların sona ereceğine, aile içinde bazı gerginlikler olacağına yorulmaktadır.
Rüyada ne görürsek oruç bozulur sadece makamının değil kazancının da artacağına, rızkının da çoğalacağına alamet eder.
Rüyada ne görürsek hamile olunur maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine rivayet etmektedir.
Rüyada ne görürsek ölüm anlamına gelir maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine delalet etmektedir.
Rüyada ne görürsek evleniriz özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına delalet eder.
Rüyada ne görürsek ölürüz kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına alamet eder.
Rüyada gusül karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına rivayet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Mürşid) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Mürşid) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.