Rüyada lavabo aradığını görmek

Bir arayışın getirdiği huzursuzlukla uyanıyorsun, kıymetli dostum. Lavabo aradığını gördüğün bu rüya, içindeki birikmişliği, ağırlığı ya da seni yoran o kirli duyguları boşaltacak bir yol bulma isteğini temsil eder.

Bu rüya, ruhundaki yüklerden kurtulmak ve bir temizlik yapmak için uygun bir zemin aradığını gösterir. İçindeki sıkıntıyı dışarı atacak o çıkış noktasını bulmaya çalışırken aslında kendi hafifliğini arıyorsun.

Rüyadan uyanınca üzerinde kalan o boşluk hissi, arayışının yorgunluğundan kaynaklanır. Bu arayışın sonunda bulacağın ferahlık, içindeki bu huzursuzluğun yerini dinginliğe bırakacağını müjdeler.

Lavabo bulamadığını gördüğün rüya, aradığın o rahatlama kapısının henüz açılmadığını ve bu yüzden bir çözümsüzlük hissi yaşadığını gösterir. Boşaltmak istediğin yüklerin karşısında bir engel bulman, rüyanın bu hâliyle sıkıntının bir süre daha devam edebileceğine işaret eder.

Abdest almak için lavabo aradığın rüya, bu arayışın sadece bir boşalma değil, aynı zamanda bir borcu ödeme veya manevi bir tamamlanma çabası olduğunu anlatır. Lavaboyu arama eylemin, muradına ermek için gereken o temizlik basamağına duyduğun ihtiyacı belirginleştirir.

Destek Mesajlarınız

Çok teşekkür ederim inşallah tabir ettiğiniz gibi tez çıkar amin

Semih

Rüyada çocuk sevdiğini görmek

İnşallah yorumunuz kısa zamanda çıkar. Teşekkür ederim Allah peygamber razı olsun şükran

Çetin

Rüyada pencere camını görmek

Yorumunuz için çok teşekkür ederim hayırlı günler dilerim

Sude

Rüyada tebessüm ettiğini görmek

Çok güzel bir tabir teşekkür ederim inşallah tabir ettiğiniz gibi çıkar

Cetin

Rüyada düşmanının eve geldiğini görmek

Allah razi olsun sizden insallah hayirlara cikar cok degisik bi ruyaydi

rabia

Rüyada balgam çıkardığını görmek

Allah razı olsun hayırlara vesile eylesin yüce Rabbim. Teşekkürler

E. U

Rüyada vücuduna tereyağı sürdüğünü görmek

Allah razı olsun. Yorumunuz tez vakitte çıkar inşaAllah teşekkür ederim

Sinem

Rüyada tövbe görmek

Teşekkürler Allah razı olsun. Peki ben bu istihare sonucunu hayırlı olarak mı almalıyım

Çicek

Rüyada yemek yetiştiremediğini görmek

Çok teşekkür ederim... İçimi rahatlattınız... Allah razı olsun...

Nesibe

Rüyada arabama çarptığını görmek

ALLAH cc razı olsun. ALLAH,a emanet olun selametle

Atilla ÇİVAK

Rüyada balığın doğurduğunu görmek
Halil Fuat

Halil FuatTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Rüyadan sonra kalpte bir tortu kalır, adı bazen korku, bazen özlem, bazen de yorgunluktur. Rüya, kalbinde biriken duyguyu sana gösterir. Bir rüyanın ne dediğini anlamanın yolu, önce gönlünün nerede durduğuna bakmaktır. Bugün içini güvendiğin birine aç. Konuşmak, rüyanın bıraktığı sıkıntıyı hafifletebilir.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Halil Fuat'a Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.