Rüyada kucaktaki bebeğin konuşması hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, haksızlığa uğranacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, yenileceğine yorulmaktadır.
Rüyada kucaktaki bebeğin konuşması çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, uğranılan zararın paylaşılacağına delalet etmektedir.
Rüyada kucaktaki bebegin kusmasi hayırlı haberler alacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına inanılır.
Rüyada kucaktaki bebeğin kaka yapması her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, adını kirleteceğine yorulmaktadır.
Rüyada kucaktaki bebeğin kaybolması daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, rahat edeceğine alamet eder.
Rüyada kucaktaki bebeği düşürmek başarılı bir insan olacağına, ticaretin açılacağına işarettir.
Rüyada bebeğin eşi her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine delalettir.
Rüyada bebeğin ilk konuşması alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına delalettir.
Rüyada bir bebeğin süt kusması geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına işaret etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Mürşid) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Mürşid) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.