Rüyada kitaplarını kaybetmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, erken evlilik yapacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, başarısızlığa düşeceğine yorulmaktadır.
Rüyada kitaplarını kaybetmek kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına rivayet eder.
Rüyada eski kitaplarını görmek yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işarettir.
Rüyada kitaplarını satmak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına delalettir.
Rüyada kitaplarını toplamak yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına delalet etmektedir.
Rüyada kitaplarını görmek daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine inanılır.
Rüyada kitaplarını unutmak sorunların teker teker aşılacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına işaret etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Mürşid) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Mürşid) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.