Rüyada hedefe ulaşamamak aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, kimseye minnet etmeyeceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, ele geçen kazancın allah yolunda harcanacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.
Rüyada hedefe ok atmak çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet eder.
Rüyada hedefe ulaşamamak dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, sorunlarının sürekli artacağına işaret eder.
Rüyada bir hedefe ateş etmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına yorulur.
Rüyada hedefe atış yapmak hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, başarılarının azalacağına alamet etmektedir.
Rüyada hedefe ulaşmak rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine delalet eder.
Rüyada bir hedefe koşmak çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.
Rüyada hedefe silah atmak sevinç gözyaşları döküleceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine inanılır.
Rüyada hedefe bıçak atmak el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, birçok dertle muhatap olacağına delalet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Mürşid) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Mürşid) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.