Rüyada genel müdürümü gördüm maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, zorlukların günden güne artacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine işarettir.
Rüyada genel müdürümü gördüm dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine allah tarafından nasip edileceğine, huzurlu günlerin biteceğine yorulur.
Rüyada genel müdürümü görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine işaret eder.
Rüyada müdürümü görmek sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.
Rüyada eski müdürümü gördüm kötü sözler duyacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına yorulur.
Rüyada okul müdürümü görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına delalet eder.
Rüyada eski okul müdürümü görmek hayal edilen şeylere kavuşulacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına alamet eder.
Rüyada genel müdür yardımcısı yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.
Rüyada genel müdürün kızması elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına delalettir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Mürşid) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Mürşid) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.