Rüyada evini gezdirmek

Rüyada evini gezdirmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, hayattan daha zevk alacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, işe zorla gidip geleceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, işinden ekmeğinden olacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada evini bulamamak çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada evini satmak çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada bağ evini temizlemek yaşanan hastalıkların sona ereceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada evini şaşırmak çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evini boşaltmak eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada evini toparlamak sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada evini hatırlamamak çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına delalettir.

Rüyada evini gezdirmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Mürşid) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Mürşid) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı