Rüyada evin güvelenmesi şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, huzurunun kaçacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, belki ölümler görüleceğine, stresinin çoğalacağına tabir olunur.
Rüyada evin içindeyken evin yanması eline çok büyük kazanç geçeceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine alamet etmektedir.
Rüyada evin eğilmesi kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.
Rüyada evin yıkılması sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına rivayet eder.
Rüyada evin tadilatı istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine yorulur.
Rüyada evin temizlenmesi mal ve mülk kaybı yaşanacağına, pek az kazanç getireceğine yorulur.
Rüyada evin tütmesi her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına yorulur.
Rüyada evin boşaltılması tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine inanılır.
Rüyada evin çökmesi uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine alamet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Mürşid) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Mürşid) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.