Rüyada cumhurbaşkanından belge almak alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, kimse ile tartışmayacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine rivayet eder.
Rüyada cumhurbaşkanından belge almak helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına yorulur.
Rüyada belge kaybetmek hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.
Rüyada belge aramak çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, hayırlı bir eşe alamet eder.
Rüyada belge toplamak geçiminin kolaylaşacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine işarettir.
Rüyada bir belge imzalamak kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.
Rüyada belge aldığını görmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, zorlukları ve dertleri de allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine alamet eder.
Rüyada belge görmek ne demek yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet etmektedir.
Rüyada askeri belge görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, çok kötü günler geçirileceğine tabir olunur.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Mürşid) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Mürşid) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.