Rüyada cumhurbaşkanı ve eşiyle konuşmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, gelirinin artacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine alamet etmektedir.
Rüyada cumhurbaşkanı ve eşiyle konuşmak kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine rivayet etmektedir.
Rüyada cumhurbaşkanı eşiyle konuşmak uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine rivayet etmektedir.
Rüyada cumhurbaşkanı ve eşiyle sohbet etmek etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, umutlarını yitireceğine delalet eder.
Rüyada cumhurbaşkanı ve eşiyle yemek yemek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine işarettir.
Rüyada cumhurbaşkanı ve eşi makbul olmayan işler yapacağına, hayatın kolaylaşacağına delalettir.
Rüyada cumhurbaşkanı çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine işaret etmektedir.
Rüyada cumhurbaşkanı ile karşılaşmak kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına işaret etmektedir.
Rüyada cumhurbaşkanı ile oynamak rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına alamet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Mürşid) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Mürşid) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.