Rüyada cennet ayeti okumak yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, kişinin muradına ereceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, işlerin günden güne daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine inanılır.
Rüyada cennet ayeti okumak ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine delalettir.
Rüyada ayeti unutmak ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, hem moral hem de çareler bulacağına alamet etmektedir.
Rüyada ikra ayeti mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine delalet eder.
Rüyada kıyamet ayeti okumak yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına tabir olunur.
Rüyada rahmet ayeti okumak elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine işarettir.
Rüyada bakara suresi son iki ayeti rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.
Rüyada kuran ayeti okumak üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine delalettir.
Rüyada ölüm ayeti okumak kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Mürşid) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Mürşid) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.