Rüyada boğulan kişiyi kurtarmak

Rüyada boğulan kişiyi kurtarmak ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğulan kişiyi kurtarmak hasretliğin biteceğine, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına inanılır.

Rüyada denizde boğulan kişiyi kurtarmak barış ve sevgi ortamında bulunacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada boğulan iki kişiyi kurtarmak çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine alamet eder.

Rüyada boğulan bir kişiyi kurtarmak yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına inanılır.

Rüyada boğulan kişiyi kurtarmaya çalışmak huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada boğulan kişiyi görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına işaret eder.

Rüyada suda boğulan kişiyi kurtarmak bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına delalet etmektedir.

Rüyada boğulan biri sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Mürşid) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Mürşid) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı