Rüyada bir şeyi bulamamak kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına rivayet eder.
Rüyada bir şeyi bulamamak çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına yorulur.
Rüyada bir şeyi sıkmak keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine alamet eder.
Rüyada bir şeyi hatırlamamak emeklerinin karşılığını bulacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına işaret eder.
Rüyada bir şeyi kesmek rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına delalet eder.
Rüyada bir şeyi saklamak iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine yorulur.
Rüyada bir şeyi paketlemek alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına delalettir.
Rüyada bir şeyi yok etmek güzel günlerin geleceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına rivayet etmektedir.
Rüyada her şeyi yapabilmek sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine tabir olunur.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Mürşid) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Mürşid) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.