Rüyada belediye başkanına çay vermek oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, cesaretinin yerine geleceğine, insanlığıyla herkese örnek olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine tabir olunur.
Rüyada belediye başkanına sarılmak sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına inanılır.
Rüyada belediye başkanına çay vermek daha iyi imkânlara sahip olacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına işaret eder.
Rüyada belediye başkanına yemek vermek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına işaret eder.
Rüyada belediye başkanına kahve yapmak kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, karamsarlığa düşeceğine alamet eder.
Rüyada belediye başkanına gitmek ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine işarettir.
Rüyada belediye başkanına kızmak hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, ağız tadının yerine geleceğine delalettir.
Rüyada belediye başkanına yemek yedirmek işlerin daha kötüye gideceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine alamet etmektedir.
Rüyada belediye başkanına selam vermek eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine işaret eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Mürşid) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Mürşid) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.