Rüyada başbakandan görev almak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, rüyada başbakanın elini sıkmak rüyada başbakan tarafından görüşme için kabul edilmek ve el sıkışmak kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına işaret eder.
Rüyada başbakandan görev almak çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.
Rüyada başbakandan iş istemek büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına işaret etmektedir.
Rüyada başbakandan yardım istemek belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine alamet eder.
Rüyada başbakandan birşey istemek uzun süre işsizlik çekeceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına işaret eder.
Rüyada başbakandan ödül almak iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, sorunlarını çözeceğine yorulur.
Rüyada başbakandan para istemek bunun kendisi için büyük şans olacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.
Rüyada başbakandan altın almak üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına yorulur.
Rüyada görev değişikliği iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Mürşid) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Mürşid) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.