Rüyada ayakkabının yakılması sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, ele geçen kazancın azalacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.
Rüyada ayakkabının tekini işlerin çok kötü bir hale geleceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine rivayet etmektedir.
Rüyada ayakkabının kaybolması parasının azalacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine yorulur.
Rüyada ayakkabının bulamamak geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.
Rüyada ayakkabının yırtılması mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine işaret eder.
Rüyada ayakkabının yakılması bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına delalet eder.
Rüyada ayakkabının bol gelmesi elden arka arkaya paralar çıkacağına, şükredeceğine işaret etmektedir.
Rüyada ayakkabının kaybetmek sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına yorulur.
Rüyada sağ ayakkabının yırtılması büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Mürşid) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Mürşid) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.