Rüyada abi tarafından boğulmak gittiği yolda çok başarılı olacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine işaret etmektedir.
Rüyada ruh tarafından kovalanmak diploma ve meslek sahibi olacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine işaret eder.
Rüyada alt tarafından kan gelmesi sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına alamet eder.
Rüyada eşi tarafından kovulmak işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına alamet eder.
Rüyada ayı tarafından ısırılmak yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına delalet eder.
Rüyada ölü tarafından kurtarılmak kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine delalet eder.
Rüyada eşi tarafından üzülmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına tabir olunur.
Rüyada ayı tarafından yaralanmak hedeflerine kavuşacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına tabir olunur.
Rüyada cin tarafından çarpılmak istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına rivayet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Mürşid) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Mürşid) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.