Rüyada tanıdığın birine su vermek

Rüyada tanıdığın birine su vermek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, biraz olsun hafifleyeceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına delalet eder.

Rüyada tanıdığın birine su vermek gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkıyorsunuz.

Rüyada tanıdığın birine su vermek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdığın birine sarılıp ağlamak bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına alamet eder.

Rüyada tanıdığın birine yumruk atmak yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdığın birine elektrik çarpması muradın olacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığın birine beddua etmek hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzaktan tanıdığın birine sarılmak sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine yorulur.

Rüyada tanıdığın birine kızmak başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada tanıdığın birine zarar vermek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments