Rüyada silahla kavgaya gitmek

Rüyada silahla kavgaya gitmek işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, istediği makama geleceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, başarı kazanılacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine delalet eder.

Rüyada silahla kavgaya gitmek gördüyseniz:

  • Bir yolculuk yapmanız da olasıdır.

Rüyada silahla kavgaya gitmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına rivayet eder.

Rüyada kavgaya gitmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine yorulur.

Rüyada kavgaya karısmak yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kavgaya dahil olmak son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada büyük bir kavgaya karışmak elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına işarettir.

Rüyada kavgaya şahit olmak gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşlarla kavgaya gitmek güzel günler yaşayacağına, onu darda bırakmayacağına yorulur.

Rüyada bıçakla kavgaya gitmek hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments