Rüyada sevgilinin yağmurda ıslandığını görmek

Rüyada sevgilinin yağmurda ıslandığını görmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, büyük hatalar yapacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin yağmurda ıslandığını gördüyseniz:

  • Duygusal bir durum sizi aşağı çekebilir.

Rüyada sevgilinin yağmurda ıslandığını görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada yağmurda ıslandığını görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmurda birinin ıslandığını görmek yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına delalettir.

Rüyada yağmurda ayaklarının ıslandığını görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine yorulur.

Rüyada kızının yağmurda ıslandığını görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir başkasının yağmurda ıslandığını görmek gönül kapılarının açılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada oğlunun yağmurda ıslandığını görmek çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına işaret eder.

Rüyada bir adamın yağmurda ıslandığını görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments