Rüyada sevdiğin kişinin senden af dilemesi

Rüyada sevdiğin kişinin senden af dilemesi kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, hak yolundan uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin senden af dilemesi gördüyseniz:

  • Kendinizi bitkin hissediyorsunuz.

Rüyada sevdiğin kişinin senden af dilemesi rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin senden su istemesi işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin senden kaçtığını görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin senden helallik istemesi yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, duygularını açığa vuracağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin senden ayakkabı istemesi büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin senden hoşlandığını görmek dünya ve ahiretinin güzel olmasına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin senden özür dilemesi elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin senden uzak durması güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments