Rüyada renkli dövme yaptırmak

Rüyada renkli dövme yaptırmak sevinç ve mutluluğa, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kariyer sahibi olacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına, iyi geçiminin biteceğine, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına tabir olunur.

Rüyada renkli dövme yaptırmak gördüyseniz:

  • Kendinizi çok fazla yormayın.

Rüyada renkli dövme yaptırmak elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine alamet eder.

Rüyada vücudunda renkli dövme görmek ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada renkli dövme görmek işlerin düzeleceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada renkli renkli kuşlar görmek onları kendi gözünden bile sakınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada renkli renkli dondurma görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına delalettir.

Rüyada renkli renkli biber görmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, kötü olayların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada renkli renkli ip görmek adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli renkli taş görmek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, akıllı adımlar atacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments