Rüyada portakal ağacına çıkmak

Rüyada portakal ağacına çıkmak problemli durumlardan birinin çözüleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, korkularını yeneceğine tabir olunur.

Rüyada portakal ağacına çıkmak gördüyseniz:

  • Zamanla ilgili problemlere neden olabilecek evrak işlerinizi dikkatle ele almalısınız.

Rüyada portakal ağacına çıkmak kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada portakal bahçesinde portakal yemek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada portakal ve portakal ağacı görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada portakal ağacından portakal koparmak şansının açılacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada portakal ağacından portakal toplamak sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, el açmayacağına yorulur.

Rüyada portakal ağacında portakal görmek elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine işaret etmektedir.

Rüyada çam ağacına tutunmak kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar ağacına gitmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments