Rüyada polis asker görmek

Rüyada polis asker görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polis asker gördüyseniz:

  • Yüksek meblağlı alışverişler, harcamalar, tahsilatlar veya ödemeler söz konusu olabilir.

Rüyada eve asker polis gelmesi işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada asker polis kavgası başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, kazancının günden güne arttıracağına yorulur.

Rüyada polis asker görmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada asker ve polis görmek iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, birçok iş kapısının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asker polis çatışması görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına işarettir.

Rüyada asker polis silah görmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahlı asker polis görmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada asker yada polis olmak yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments