Rüyada ayağına bal bulaşması

Rüyada ayağına bal bulaşması atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işlerinin hızlanacağına, övgü dolu sözler işiteceğine, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağına bal bulaşması gördüyseniz:

  • Parasal açıdan oldukça şanslı bir durumdasınız.

Rüyada ayağına su dökmek kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına delalet eder.

Rüyada ayağına çiş gelmesi böyle işlere kalkışacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağına tel dolanması sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağına sıkılmak yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağına basmak okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, hastalıklarının düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada ayağına oje sürmek ona özlemle sarılacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağına çöp batması bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağına ip bağlanması seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments