Rüyada atkı kesmek

Rüyada atkı kesmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına yorulur.

Rüyada atkı kesmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz, iş birlikleriniz veya ilişkileriniz kendinizin çok dışında işler yapmanıza veya kendinizi kutuya hapsedilmiş hissetmenize neden oluyor olabilir.

Rüyada atki vermek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada atkı çalmak üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına yorulur.

Rüyada atkı kesmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sıkıntıların azalacağına inanılır.

Rüyada atkı görme hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada atkı örmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına işarettir.

Rüyada ölüden atkı almak hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına yorulur.

Rüyada yırtık atkı görmek kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine inanılır.

Rüyada beyaz atkı takmak yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments