Rüyada oğlunu kefene sarılı görmek

Rüyada oğlunu kefene sarılı görmek umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, bir anda yükseleceğine, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunu kefene sarılı gördüyseniz:

  • Nedensiz yere çok fazla yorulmanıza gerek kalmayacak.

Rüyada oğlunu kefene sarılı görmek komşularla ters düşüleceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına rivayet eder.

Rüyada kefene sarılı cenaze kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına işarettir.

Rüyada kefene sarılı görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kefene sarılı olmak yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada babayı kefene sarılı görmek İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada kendini kefene sarılı görmek çok büyük kısmetlere sahip olacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu kefene sarılı görmek geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kefene sarılı baba görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments