Rüyada kaşının çok olduğunu görmek

Rüyada kaşının çok olduğunu görmek kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada kaşının çok olduğunu gördüyseniz:

  • Yetersiz bilgiler veya gereksiz tavisyeler veren kişiler olabilir.

Rüyada kaşının çok olduğunu görmek kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaşının az olduğunu görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, doğruluğu bulacağına alamet eder.

Rüyada kaşının yok olduğunu görmek karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına inanılır.

Rüyada kaşının kalın olduğunu görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada iki kaşının olduğunu görmek sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada kaşının ince olduğunu görmek doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaşının uzun olduğunu görmek yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kaşının kısa olduğunu görmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments