Rüyada kaçan yılanlar görmek

Rüyada kaçan yılanlar görmek çok sevineceğine, elinin sıkışacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, onlardan fayda göreceğine, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına işaret eder.

Rüyada kaçan yılanlar gördüyseniz:

  • Maddi açıdan, varolan sorunlarınızı çözümlemek amacıyla bulunacağınız girişimlerden zarar görebilirsiniz.

Rüyada kaçan yılanlar görmek mevlit okutacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine inanılır.

Rüyada renkli yılanlar bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada evi yılanlar basması yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine yorulur.

Rüyada ölü yılanlar görmek kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada büyük yılanlar öldürmek zor durumda bırakacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına işarettir.

Rüyada evin içinde yılanlar kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurumuş yılanlar görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine rivayet eder.

Rüyada zararsız yılanlar görmek maddi olarak büyük getirisi olacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments